Tadalafil prijs

Tadalafil kopen is sinds 2017 mogelijk geworden. Tadalafil is de generieke versie van de erectiepil Cialis, wat door de door de loop van de jaren tot een zeer populaire erectiepil is uitgegroeid. Normaal gesproken zijn generieke versies van medicatie goedkoper dan de merknaam en daar ligt dan ook het voordeel voor veel mannen, goedkoop!

Tadalafil goedkope erectiepil

Tadalafil prijs

Tadalafil prijs, hoeveel kost deze erectiepil? Dit is afhankelijk van het aantal miligram en de hoeveelheid pillen welke u nodig heeft. Vanaf €83,99 euro heeft u al Tadalafil in huis. Houdt er wel rekening mee dat hier de kosten, moeite en vooral tijd van een fysiek bezoek aan een arts en apotheek niet bij meegerekend is. Het scheelt dus aanzienlijk. Daarnaast betaald u binnen de EU geen verzendkosten.

Tadalafil is beschikbaar in de volgende doseringen verkrijgbaar. Welke dosering het beste bij u past is afhankelijk van verschillende factoren.

Procedure Tadalafil bestellen

  1. Beantwoord naar juistheid de bijgevoegde vragenlijst
  2. Een EU geregistreerde arts schrijft het medicijn voor
  3. Fysieke apotheek uit Europa verstuurd het product


Nu Tadalafil kopen zonder recept »

Omdat dit een generiek medicijn is kan het merk van het product dat u ontvangt afwijken van de illustratie op deze website. Extra informatie over Tadalafil bestellen vindt u hier.